Presentació
En la recerca de nous formats de concurs presentem aquesta edició Biergarten de la Maillard beer Cup.
L’esperit d’aquest concurs és millorar el binomi elaborador/jutge que generen un espai de comunicació, on l’artesà tindrà l’oportunitat de presentar i defensar la seva creació davant d’un tribunal.
En un marc únic de concurs innovador et convidem a que participis en aquesta proposta arriscada i engrescadora que de ben segur t’aportarà una experiència total.
Com ja és habitual, els criteris d’avaluació seguiran les normes establertes per la guia BJCP 2021 i es comptarà amb jutges Reconeguts, Certificats i Nationals garantint que tots els participants rebin el seu full d’avaluació BJCP amb la seva puntuació corresponent.
Aquest concurs es una proba puntuable pel Rally de la ACCE.
Format del concurs
Aquest concurs ÉS PRESENCIAL/ON LINE:
L’elaborador disposarà d’un màxim de 5 minuts per defensar la seva creació davant d’un tribunal constituït per 2-3 jutges BJCP. Aquests disposaran d’un temps de cata previ a la presentació per a continuació, passar a completar la fitxa i determinar la puntuació:
Timming
1. Secretari de cada taula porta ampolla
2. Els jutges fan una primera cata 5 min
3. L’elaborador/a presenta cervesa 2 min
4. Els jutges fan segona cata amb el cerveser present. S’estableix un diàleg si escau jutges/ elaborador/a
5. L’elaborador abandona la sala
6. Els jutges tanquen l’avaluació
En cas de no poder assistir en persona hi haurà l’opció de fer la presentació virtual amb una connexió tipus Whatsapp, Hangouts... En cas de no ser possible aquesta connexió s’admetrà l’enregistrament d’un vídeo de màxim 2 minuts en un format determinat que s’enviarà una setmana abans (en aquest cas es perd el torn de preguntes).
Els participants rebran un mail notificant-los:
Hauran de defensar la seva elaboració. L’ordre de participació es farà per sorteig una setmana abans de la data del concurs .
Les dues millors elaboracions de cada tribunal passaran a la taula final on es determinaran els tres guanyadors.
Bases de la Maillard Beer Cup Edició Biergarten 2024
La Maillard Beer Cup Edició Biergarten té un format de competició d’ESTIL ÚNIC acceptant les categories del BJCP 2021 proposades a continuació:
ALTRES
Inscripció i Registre
L’inscripció es farà a la web del club, on caldrà omplir un formulari online (no s’acceptaran altres tipus d’ inscripcions).
Fins que no estigui confirmat el Bizum no es donarà per vàlidada l’entrada i el registre del participant.
Dates de registre: del 1 de febrer al 31 de març.
Es limitarà a un màxim de 25 cerveses registrades.
Entrega de les ampolles
S’acceptaran ampolles en format lliure un mínim de 3 unitats per estil enregistrat.
Cada ampolla haurà de tenir adjunta una etiqueta amb una goma elàstica. L’etiqueta haurà d’incloure la següent informació:
Per l’enviament:
De dilluns a divendres a la següent adreça:
Carniceria Antonio Soto
C/rosellon 96 (local)
08830 Sant Boi de Llobregat (BARCELONA)
Horari d’entrega comercial.
Entrega de cerveses per enviament del 8 d’abril al 16 d’abril.
Les cerveses que no siguin rebudes en aquestes dates no seran admeses a concurs.
Per entregar en ma:
Dates i lloc d’entrega: El mateix dia de les avaluacions.
Preu
Estil ÚNIC: 7 euros
Pagament per Bizum al 695148593(Manel Ferrer) o 692020030 (Joan Gea).
Premis
Tribunal i jutges
El jurat de La Maillard Beer Cup EDICIÓ Biergarten estarà constituït per un president i jutges, tots ells adscrits al programa BCJP.
Totes les cerveses seran avaluades seguint els criteris establerts al BCJP guide 2021 .
L’organització es compromet a fer arribar a tots els participants via mail els fulls d’avaluació de la seva cervesa en una període màxim d’un mes des de la finalització del concurs.
Calendari
Registres online de cerveses....... Del 1 de febreral 31 de març
Entrega de cerveses................ Del 8 al 16 d’abril
Avaluacions........................ 20 d’abril
Entrega de premis .... ............ 20 d’abril
ANIMA’T A PARTICIPAR!!!
Trobada Homebrew a Girona en la que el Club Maillard tindrà representació!!!!
El passat mes de Març va transcórrer el 3er CONCURSO ANDALUZ DE HOMEBREWERS. Aquest any el nostre Club tenia representació de les cerveses del nostre soci Jesús, d’altra banda conegut com Ultrasaha.
No podem estar més contents amb els resultats aconseguits i no ens queda una altre que felicitar-lo pels seus resultats, ja que d’entrada es va plantar a la final tant d’estil lliure com d’estil fixe.
Tot comença un dia, fa més d'un any. El Dani va comentar la seva intenció d'anar al Zythos.
Primer cop a la vida que sentia aquest nom, després de les primeres consultes, vaig descobrir una fira que prometia fortes sensacions. Un any més tard, després de finalitzar el viatge a Lieven, he de dir que la realitat ha superat amb escreix les expectatives. Però anem per parts.
Dissabte 23 d'abril, dia de Sant Jordi, un grup de nou Maillardos
Fa dies que vam deixar el tema aparcat i es moment de reprendre-ho que hi ha qui ho espera.
Fins ara accedíem a la plana del brewpi mitjançant "localhost" o be l'adreça ip que el router havia assignat automàticament. Be, doncs segurament hi haurà qui no necessiti mes, però alguns els hi caldrà configurar el sistema amb una ip fixe, tant en xarxa local com a la xarxa wifi.
En aquesta entrada de la serie d'articles de la programació del nostre brewpi, abordarem la part mes feixuga de totes. Es la part en la que li hem de donar al sistema una serie de comandes des de el terminal. Pero no patiu, en Tito ens ha fet un resum de les instruccions que necessitem i les hem anat revisant per si alguna donava algun problema o ens calia alguna mes (pobret Tito, no es perfecte). No li duguem mes voltes i la feina.
De la feina de dos maillardos, néix aquest projecte de fer cervessa sólida !!!!
Atreveix-te a fer EL TEU PRIMER PA