Activitats

Artboard 1

Presentació

Aquesta TERCERA edició d'hivern de la Maillard beer Cup el concurs per excel·lència  dels estils més potents.

L'esperit d'aquest concurs és millorar el binomi  elaborador/jutge generant un espai de comunicació, on l'artesà tindrà l'oportunitat de presentar i defensar la seva creació davant d'un tribunal.

En un marc únic de concurs alternatiu et convidem a que participis en aquesta proposta arriscada i engrescadora que de ben segur t'aportarà una experiència total.

Els criteris d'avaluació seguiran les normes establertes per la guia BJCP 2015 i es comptarà amb jutges reconeguts i certificats garantint que tots els participants rebin el seu full d'avaluació BJCP amb la seva puntuació corresponent.

Patrocinador

La tercera edició incorpora el patrocini del

BARCELONA BEER FESTIVAL

LogoORIGINAL

El guanyador/a absolut rebrà una entrada BBF EXPERIENCE

  • Accés lliure per la porta d’acreditats durant els tres dies de duració del festival.
  • Compra preferent de totes les activitats que es realitzen dins del marc del Barcelona Beer Festival.
  • Bossa de tela del festival
  • Samarreta del festival.
  • Guia del festival.
  • Mapa dels establiments cervesers recomanats.
  • Copa Pro. Apta per degustacions de quantitat reduïda a preu reduït. (Cerveses de 2-3 fitxes, petit tast a 1 fitxa).
  • 20 fitxes de degustació.

*En cas que el guanyador ja disposi d’aquesta entrada se li oferira l’import o una entrada més.

Format del concurs

Aquest concurs ÉS PRESENCIAL:

L'elaborador disposarà d'un màxim de 5 minuts per defensar la seva creació davant d'un tribunal constituït per 3 jutges BJCP. Aquests disposaran d'un temps de tast previ i posterior a la presentació per, a continuació, passar a completar la fitxa i determinar la puntuació

Timing

  1. El Secretari de cada taula porta una ampolla:
  2. Els jutges fan un primer tast de 5 minuts on comencen a prendre els seus apunts sense la presència del cerveser.
  3. L'elaborador entra a taula i presenta la cervesa en 5 min.
  4. Els jutges posen en comú les seves inquietuds amb el cerveser on s’estableix un diàleg constructiu i respectuós amb la finalitat de poder entendre millor la cervesa.
  5. L'elaborador abandona la sala.Els jutges tanquen l'avaluació tot omplint un únic full de cata.En cas de no poder assistir en persona hi haurà l'opció de fer la presentació virtual amb una connexió tipus skype, Hangout...
  6. En cas de no ser possible aquesta connexió s'admetrà l'enregistrament d'un vídeo de màxim 2 minuts en un format determinat que s'enviarà una setmana abans (en aquest cas es perd el torn de preguntes).


Els participants rebran un mail notificant-los:

-Lloc

-Dia

-Hora

-Número de tribunal

Hauran de defensar la seva elaboració. L'ordre de participació es farà per sorteig una setmana abans de la data del concurs.

Les dues millors elaboracions de cada tribunal passaran a la taula final on es determinaran els tres guanyadors.

Bases de la Maillard Beer Cup Edició d'hivern

La Maillard Beer Cup Edició d'hivern té un format de competició d'ESTIL ÚNIC acceptant les categories del BJCP 2015 proposades a continuació:

6bc,9abc, 15c, 16d, 17cd, 20c, 22c, 22d, 24c, 25b-super, 25c, 26bcd,28c, 29c*, 30b*, 30c*, 32b*, 33ab*.

* El jurat es reserva la capacitat d’incorporar alguna categoria més en funció de les cerveses presentades. Les categories en què es fa referència a un estil base ha de ser algun dels esmentats a la llista.

Si tens  dubtes sobre a quina categoria pertany la teva elaboració escriu un mail previ: explicant una mica la cervesa i el director del concurs t'assesorarà sobre quina és la millor opció per la teva cervesa.

Inscripció i Registre

La inscripció es farà via FORMULARI

On caldrà incloure les següents dades:

✓ Informació de contacte

✓ ABV

✓ Nom de la cervesa

✓ Estil i descripció (si en porta) adjunts

Dates de registre: de l'1 de setembre  al 13 de gener.

Es limitarà a un màxim de 25  cerveses registrades.

Entrega de les ampolles

S'acceptaran ampolles en format lliure un mínim de 2 unitats per estil enregistrat.

Cada ampolla haurà de tenir adherida una etiqueta amb una goma elàstica. L'etiqueta haurà d'incloure la següent informació:

Nom

✓ Informació de contacte

✓ ABV

✓ Nom de la cervesa

✓ Estil i descripció (si en porta) adjunts

MODEL D’ETIQUETA:

NOM:
CONTACTE:
ABV:
NOM DE LA CERVESA:
ESTIL:
DESCRIPCIÓ:

Per l'enviament

De dilluns a divendres a la següent adreça: en breu serà publicada

Per aquells participants que fan presentació virtual

l’organització  facilitarà informació d’enviament.

Entrega de cerveses per enviament d'1 de gener al 13 de Gener. Les cerveses que no siguin rebudes abans del dia 13 no seran admeses a concurs.

Per entregar en mà:

Dates i lloc d'entrega: en breu serà publicada

Recorda que és un concurs presencial, facilitarem amb el degut temps el dia, hora i lloc on es durà a terme.

Preu

Estil ÚNIC: 3 euros

Premis

- Premis a la  millor cervesa estil ÚNIC

Tribunal i jutges

El tribunal de La Maillard Beer Cup EDICIÓ D'HIVERN estarà constituït per un president i jutges, tots ells reconeguts pel BCJP.

Totes les cerveses seran avaluades seguint els criteris establerts al BCJP guide 2015.

L'organització es compromet a fer arribar a tots els participants via correu electrònic el full d'avaluació de la seva cervesa en un període màxim d'un mes des de la finalització del concurs. El tribunal estarà constituït per 3 jutges i un secretari.

Calendari

Registre de cerveses....... 1 de setembre fins 13 de gener

Entrega de cerveses............... 1 al 13 de gener

Avaluacions........................ 19 de Gener

Entrega de premis .... ........... 19 de Gener

ANIMAT A PARTICIPAR

Maillard Beer Cup III Hivern 2019 CASTELLANO 

Aquest mes

loader