Activitats
Bases en Castellano


Presentació

En la recerca de nous formats de concurs presentem aquesta edició d’estiu de la Maillard beer Cup.
L’esperit d’aquest concurs és millorar el binomi elaborador/jutge que generen un espai de comunicació, on l’artesà tindrà l’oportunitat de presentar i defensar la seva creació davant d’un tribunal.
En un marc únic de concurs innovador et convidem a que participis en aquesta proposta arriscada i engrescadora que de ben segur t’aportarà una experiència total.
Com ja és habitual, els criteris d’avaluació seguiran les normes establertes per la guia BJCP 2015 i es comptarà amb jutges Reconeguts, Certificats i Nationals garantint que tots els participants rebin el seu full d’avaluació BJCP amb la seva puntuació corresponent.
Format del concurs

Aquest concurs ÉS PRESENCIAL/ON LINE:

L’elaborador disposarà d’un màxim de 5 minuts per defensar la seva creació davant d’un tribunal constituït per 2-3 jutges BJCP. Aquests disposaran d’un temps de cata previ a la presentació per a continuació, passar a completar la fitxa i determinar la puntuació:
Timming


1. Secretari de cada taula porta ampolla
2. Els jutges fan una primera cata 5 min
3. L’elaborador/a presenta cervesa 2 min
4. Els jutges fan segona cata amb el cerveser present. S’estableix un diàleg si escau jutges/ elaborador/a
5. L’elaborador abandona la sala
6. Els jutges tanquen l’avaluació


En cas de no poder assistir en persona hi haurà l’opció de fer la presentació virtual amb una connexió tipus skype, Hangouts... En cas de no ser possible aquesta connexió s’admetrà l’enregistrament d’un vídeo de màxim 2 minuts en un format determinat que s’enviarà una setmana abans (en aquest cas es perd el torn de preguntes.


Els participants rebran un mail notificant-los:


✓ Lloc
✓ Dia
✓ Hora
✓ Número de tribunal


Hauran de defensar la seva elaboració. L’ordre de participació es farà per sorteig una setmana abans de la data del concurs .

Les dues millors elaboracions de cada tribunal passaran a la taula final on es determinaran els tres guanyadors. Bases de la Maillard Beer Cup Edició d’estiu 2021

La Maillard Beer Cup Edició d’estiu té un format de competició d’ESTIL ÚNIC acceptant les categories del BJCP 2015 proposades a continuació:


1ABCD, 2ABC, 3ABCD, 4A, 5ABD, 7AC, 10A, 11A, 12AB, 13A, 14A, 18A,
21B només session, 23ADEF, 24A,25B, 28 29 i 30 amb base als estils anteriorment citats.



ALTRES


Inscripció i Registre


L’inscripció es farà a la web del club, on caldrà omplir un formulari online (no s’acceptaran altres tipus d’ inscripcions).

INSCRIPCIO

Dates de registre: del 7 al 28 de Juny.

Es limitarà a un màxim de 25 cerveses registrades.

Entrega de les ampolles

S’acceptaran ampolles en format lliure un mínim de 3 unitats per estil enregistrat.

Cada ampolla haurà de tenir adjunta una etiqueta amb una goma elàstica. L’etiqueta haurà d’incloure la següent informació:

✓ Nom
✓ Informació de contacte
✓ ABV
✓ Nom de la cervesa
✓ Estil i descripció (si en porta) adjunts


(Model etiqueta imprimible)

Per l’enviament:

De dilluns a divendres a la següent adreça:

JOSEP GALLEGO
Pol. ind. Ametlla Park
c/ Aiguafreda 19
nave 3 John deere
08480 Ametlla del Vallès


Entrega de cerveses per enviament del 28 de JUNY al 8 de JULIOL. Les cerveses que no siguin rebudes en aquestes dates no seran admeses a concurs. Per entregar en ma:


Dates i lloc d’entrega: El mateix dia de les avaluacions.


Preu

Estil ÚNIC: 3 euros
Pagament per Bizum al 616 29 35 85



Premis


- Trofeu a les tres millors cerveses.
Tribunal i jutges
El jurat de La Maillard Beer Cup EDICIÓ D’ESTIU estarà constituït per un president i jutges, tots ells adscrits al programa BCJP.
Totes les cerveses seran avaluades seguint els criteris establerts al BCJP guide 2015 .
L’organització es compromet a fer arribar a tots els participants via mail els fulls d’avaluació de la seva cervesa en una període màxim d’un mes des de la finalització del concurs.


Calendari


Registres online de cerveses....... Del 7 al 28 de juny
Entrega de cerveses............... 28 de juny al 8 de juliol
Avaluacions........................ 10 DE JULIOL
Entrega de premis .... ........... 10 DE JULIOL
ANIMA’T A PARTICIPAR

Aquest mes

loader

Webs Amigues

De la feina de dos maillardos, néix aquest projecte de fer cervessa sólida !!!!

Atreveix-te a fer EL TEU PRIMER PA

Siguenos en Instagram Siguenos en Facebook Siguenos en Twitter